6 Haziran 2011

Yeni şal başladım

Yeni şalım. Uçtan başlanıyor. Yarıladım sayılır, şimdi eksiltmeye başlayacağım.


14 yorum:

Unknown dedi ki...

çok güzel ellerinize sağlık.bu semele şal mı?ben de başladım satın almıştım modeli 2 kart ördüm beceremedim,yardım edermisiniz

Samyeli Design dedi ki...

Teşekkür ederim, evet şal semele ama ücretli olduğu için buradan açıklayamam sanırım. Mail adresi gönderirseniz elimden geleni yaparım:)

mavilale dedi ki...

hocam ellerine sağlık ne kadar güzel bir şal zor diyenler oldu hiç cesaret edemedim bu şala gerçi bu ara başımı kaşıyacak vaktim yoktu zaten blogda resimleri görmüşsündür sene sonu programı hazırlığımız vardı ondan önce etik kulübündeyim konuyla ilgili münazara hazırladık iki grup oluşturup şimdide yazılılar sözlüler derken hiç bir şey yapamaz oldum canım sana kolay gelsin çok şık bir şal

Samyeli Design dedi ki...

Zeynep'cim seni bu konuda benden daha iyi anlayan olmaz. Bu sene bizde etkinlik yok ama yazılı ve notlarla boğuşmaya devam ediyoruz. Allah yardımcımız olsun:)

Unknown dedi ki...

biliyorum ücretli olduğunu ninem,ben 1.-2. kartı bitirdim sonra ne yapacağımı hangi kartı kaç kere öreceğimi anlamadım kenarda duruyor.onları anlatırsanız çok sevineceğim.
neseyilmaz1954@hotmail.com.
hiç acelesi yok tatili bekleyebilirim işleriniz hafiflesin o zaman anlatırsınız.çok çok teşekkürler şimdiden kolaylıklar

Samyeli Design dedi ki...

Tamam anladım ninecim:)
O zaman ben tamamen bitireyim, size dönerim inş.

Nilguntoys dedi ki...

canımcım süper oluyor 2 günden bei yorum yazmak için uğraştım ayarları düzeltmişsin sağol canım. bu güzelliklere bakı yorum yapamamak beni üzdü. ben bu şala bayılıyorum bende neşe abla gibi 2.karttan sonra bıraktım çok dikkat istiyor ama senin şalım süper oluyor resmen şalına aşık oldum hediye etkinliğimi yapsan ne ?

Samyeli Design dedi ki...

Canın sağolsun canım arkadaşım.
İstersen tek tek tarif ederim istersen ördüğümü gönderirim :)

Marifetane hobi dedi ki...

Harika bir şal başlamışsın canım.Ben bu yorumu yazana kadar bitirmişsindir belki.bu şalı yayınladığın günde geldim yorum yazamadan çıktım.havlu modellerindede yorum bölümü gözükmüyor şimdi.Şalın bitmiş halini çok merak ediyorum şimdiden süper görünüyor,ilk görünce bunu örebilirim diye düşünmüştüm ama ninemin ve nilgün hanımın yorumlarını okuyunca benim bu şalı örebilme ümidim yerlere paspas oldu canım:)) neyse iyi pazarlar canım sevgiler..

uyar-dan dedi ki...

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

ellerinize sağlık şalınız çok güzel olmuş.bende yapmak istiyorum.adresimi göndersem banada kartlarını yollarmı sınız?

semra dedi ki...

merhaba semele şalın açıklaması varmıki

Unknown dedi ki...

elleriniz dert görmesin çok güzel olmuş kartını mail adresi versem gönderirmisiniz kadiriye karagöz

Pengus dedi ki...

Selamlar ipinizin markası nedir?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...